HTML

Dj Thomy blog

Dj Thomy blogja

Friss topikok

  • davide ricci: sziasztok, a miami pásztós mixbe a legutolsó számnak a címe kellene, amit thomy említ hogy mostan... (2009.07.06. 19:53) RADIOSPÉCI interjú
  • xz: hát azért a szerifert meg a karmatronic azért KÖZEL sem annyira sikeres mint mások, az újságíró kö... (2008.09.29. 21:34) Napi Ász cikk 2008 04 05
  • béla: SZIA TOMY NEM NYISÁK MÉGKI MOSEA GYEGYETT (2008.07.21. 20:24) Szülinapi bulik!
  • Franky(Pont Rádió): Hejj THomy funok! a honlap el lett véletlen írva. a helyes link : www.radio.mezotur.com! Kelleme... (2008.06.30. 10:48) Egy újabb radióban a HOT & WET SHOW!
  • váradi zsolt: béci haveromal naon jókad buliztunk od kemény vold heves megyébe szerintem ez vold a legjób diskó (2008.06.11. 19:01) Heti bulik és egy új mix!

Linkblog

Törökország,Szerbia 2008 04 18-20

2008.05.14. 18:34 | Dj Thomy | Szólj hozzá!

Sziasztok!

2 beszámolóval tartozom még,amit most igazából megpróbálok egyben leírni,hiszen egy hétvégére esett.

Április 18-án valamikor nagyon korán reggel indultunk újra a ferihegyi reptér felé,hogy érintve Bécset eljussunk kora délután Ankarába,Törökországba.Az utazás alatt most igazából semmi különös nem történt,ezért folytatnám azzal,hogy amikor megérkeztünk egy "kis" turné busz várt minket.Az úticél a helyi radio volt,ahol ekkor debütált az új dalunk a Shine on me és ennek apropóján adtunk egy élő interjút,ami közel egy órás volt!!!!!!!

A kérdések a szokásosak:

hogy tetszik az ország,a lányok,bulik?Merre megyünk majd a nyáron?Meséljünk az új dalról?

Közben a hallgatók is küldtek nagyon kedves sms-eket nekünk!

A radio után megbeszéltük,hogy elmegyünk valamit enni,mert már mindenki nagyon éhes volt.Egy pizza hut-ban kötöttünk ki,ami természetesen az országra volt "formázva".A rengeteg pizza mellett még lehetett enni a helyi ételeket is:levesek,sütemények.

A vacsi után a szálloda volt a következő úticél.Nagyon szép volt a szobánk és kényelmesek az ágyikók,így Krisztiánnal úgy döntöttünk még kicsit szundikálunk az esti buli előtt.Fél 12 tájékán indulhattunk el a clubba,ami számomra nagyon érdekes promóciót követ.A mi fellépésünk előtt 3 héttel,ebben a discoban az iron maiden lépett fel!!!!!!!!!!!!!

Akkor döntötték el,hogy félretéve a jó öreg rock zenét igazi elektronikus táncenei clubbot faragnak a helyből.Ennek érdekében a nyitóbulin ott volt Rachael Star,a 2. hétvégén Dj Tekin,a 3. buliban pedig mi húztuk a talpalávalót.A buli nagyon jól sikerült,rengeteg új dalt tudtunk játszani.Nekem egy problémám volt csak:a hangrendszer!Az valami borzasztó volt!Nem is értettem,hogy ha már ennyi pénzt költenek egy discora,akkor miért nem cserélték le a hangot is?Na mindegy,nem a mi dolgunk.

Másnap reggel(délben)összepakolás után irány egy jó étterem,ahol fényképről kiválasztottunk 1-1 olasz szendvicset,de nem igazán azt kaptuk.Olyan törökösre sikerült nekik ez is.Rohanás a reptérre,mert persze természetesen megint késésben voltunk.Sikerült is,mint mindig,újra lekéstük a repülőt,ezért Münchent útba ejtve a következő járművel jöttünk,hiszen estére nekem már Szerbiában kellett játszanom.....

Este kilenckor jöttek értem a reptérre az egyik barátom és a barátnőm.A barátom albijában egy gyors tus és kaja uátn elindultunk a röszkei határátkelő felé.Átlépve a határt örömmel láttuk,hogy Zenta már csak 50km.Mikor beértünk a városba a helyi "összekötőnk" már várt minket,aki nem más ,mint Kincses Szabi barátom kedvese Évi volt,hiszen ő ott lakik.Éjfélkor a club Baliban már rengeteg ember volt és Dj Maxy kolléga pörgette a jó kis lemezeket. 1gyors ital után úgy döntöttem,hogy el is kezdem a szettemet,ami 2 óra helyett 3órásra sikeredett.Ez ott azért meglepő,mert az elmondások szerint,vendég lemezlovászt még nem engedtek ilyen sokáig játszani!Meg is egyeztünk,hogy "ősszel újra itt!"A buli végén jött a meglepi,hiszen a clubhoz tartozik egy étterem rész is,amelyben reggelre nekünk nagyon finom grill tálat készítettek!Ezúton is köszönjük!Hajnali órákban elindultunk alkalmi szállásunkra,ami Évi édesanyjáék családi háza volt.

Egy nagyon jó alvás után,másnap Évi elvitt minket egy kiülős étterembe,ahol nagyon sokat és nagyon finom ételeket ettünk,nagyon olcsón!!!!!!!!

Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy ha legközelebb Szerbia felé jár,álljon meg egy kicsit!

A bejegyzés trackback címe:

https://dj-thomy.blog.hu/api/trackback/id/tr39468774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása